Ungdomsträning

Borgholms Tennisklubb bedriver ungdomsträning för våra juniormedlemmar i tre olika grupper på måndagar och två olika grupper på tisdagar:

Måndagar (huvudtränare Stephen):

16.00 - 17.00 Grundläggande nivå

17.00 - 18.00 Fortsättningsgrupp

18.00 - 19.00 Avancerad nivå

Tisdagar (huvudtränare Sean)

17.30 - 18.30 Grundläggande nivå

Det genomförs även mängd/matchträning en timme i veckan, för spelare på avancerad nivå (fyra ungdomar per tillfälle).

Vårterminens träningar startar i samband med skolstarten. Så snart vädret tillåter kommer vi att försöka  spela ute, för att alla ungdomar ska få erfarenhet av fler underlag. Avgift per barn/grupp är 500 kr.

Vår huvudtränare Stephen Budge har många års erfarenhet av att coacha tennisspelare i alla åldrar. Från hösten håller även Sean i träningsgrupper. Sean är en av våra ungdomsspelare som har tränat tennis i 12 år. Han har licens för att träna barn och unga på nybörjarnivå. Målet med träningen i klubbens regi är att upptäcka glädjen i tennis och att kunna spela på en sällskapsnivå.